Съставки:
- 140 г листа от глухарче;
- 120 g маруля;
- 35 ml зехтин;
- 60 g белени орехи;
- 1 супена лъжица. л. лимонов
сок;
- 5 g горчичен сос;
- щипка индийско орехче;
- 100 g сирене от меко сирене;
- за вкус на сол.
Метод на приготвяне:
1.Обезкостените листовки изпреварват (изберете непокътнати, пресни, цветни
копия), изрежете стъблата. Варени листа за потапяне на салата в купа със
студена вода за няколко часа и изплакнете обилно. Така че вземете горчивината
на листата. След това ги подсушете на въздух и фино котлет.
2. Листата от салати се сортират и измиват, сушат и нарязват, както и
предишната съставка.
3. Избършете някои от орехите в суха, гореща тигана. След това леко хладно
и чиста част от обвивката, нарязани малко с нож.
4. За презареждане в отделна купа смесете зехтин, горчица, лимонов сок,
индийско орехче и сол.
5. В купа поставете нарязани зеленчуци, орехи. Направете нарязан на кубчета
лук с млечно сирене, използвайки две чаени лъжички или десертни лъжици,
разстилайки сирене от едно към друго. Добавете топките към купата.
6. Съставки за смесване и поставяне в купа за салата. Щедро Полиция.
Сервирайте право на

Hiç yorum yok:
Yorum Gönder