29 Nisan 2019 Pazartesi

Зелена салата от глухарчета (radika) със сирене







Съставки:
  • 140 г листа от глухарче;
  • 120 g маруля;
  • 35 ml зехтин;
  • 60 g белени орехи;
  • 1 супена лъжица. л. лимонов сок;
  • 5 g горчичен сос;
  • щипка индийско орехче;
  • 100 g сирене от меко сирене;
  • за вкус на сол.
Метод на приготвяне:
1.Обезкостените листовки изпреварват (изберете непокътнати, пресни, цветни копия), изрежете стъблата. Варени листа за потапяне на салата в купа със студена вода за няколко часа и изплакнете обилно. Така че вземете горчивината на листата. След това ги подсушете на въздух и фино котлет.
2. Листата от салати се сортират и измиват, сушат и нарязват, както и предишната съставка.
3. Избършете някои от орехите в суха, гореща тигана. След това леко хладно и чиста част от обвивката, нарязани малко с нож.
4. За презареждане в отделна купа смесете зехтин, горчица, лимонов сок, индийско орехче и сол.
5. В купа поставете нарязани зеленчуци, орехи. Направете нарязан на кубчета лук с млечно сирене, използвайки две чаени лъжички или десертни лъжици, разстилайки сирене от едно към друго. Добавете топките към купата.
6. Съставки за смесване и поставяне в купа за салата. Щедро Полиция. Сервирайте право на 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder